Mobiele printer

Polaroidfotografie in een digitaal jasje. De fotografen zijn mobiel en uw gasten krijgen hun foto meteen mee, voorzien van uw pay-off.

Greenscreen fotografie

Een foto genomen voor een groen scherm waarna de achtergrond digitaal kan worden verwisseld. De mogelijkheden zijn eindeloos

Fotodisplay

De gemaakte foto is meteen voor iedereen te zien op een scherm boven het hoofd van de fotograaf. Mobiel en opvallend en daardoor perfect voor grote evenementen. 

Branded fotosite

De ideale verlenging van ieder evenement. De fotos eenvoudig bekijken, downloaden en delen. Met een fotosite hebben de bezoekers een ‘feestje na het feest’.

Professionele fotograaf

Een evenement kun je meestal niet overdoen. Goed beeldmateriaal versterkt de herinnering en zorgt ervoor dat de sfeer perfect wordt vastgelegd.

Fotoprint op locatie

Op tijd alle foto’s afdrukken op locatie. Een logistieke uitdaging maar altijd een indrukwekkend resultaat. En vrolijke gezichten als iedereen met een foto naar huis gaat.

Fotohokje

Een eye-catcher van formaat en leuk voor jong & oud. Het fotohokje is een imposante attractie met vele mogelijkheden, geschikt voor iedere campagne.

Permanente fotosetting

Een vaste fotosetting staat voor langere periode en wordt meestal door ons op afstand beheerd. Fotomarketing maatwerk voor gegarandeerd succes.

Social print

Betrek uw gasten bij het event. Laat ze zelf fotos maken en deze doorsturen via e-mail of Twitter. De foto’s worden op locatie afgedrukt met een opmaak naar keuze. 

Fotodisplay - Meer interactie met de bezoeker

Fotohokje - Maximale zichtbaarheid

Greenscreen - Laat de foto aansluiten bij uw event

Mobiele printer - Neem de foto direct mee!

Professionele fotograaf - Leg de sfeer van uw event of campagne vast

Fotoprint - Veel afdrukken in korte tijd

Fotosite - In uw huisstijl aan te passen