De NS & Edith Bosch zijn klaar voor de Olympische Spelen

In de aanloop naar de Olympische Spelen van Londen 2012 werden de bezoekers van diverse stations op de foto gezet. De Nederlandse Spoorwegen staat 200% achter Edith Bosch en dat mag iedereen weten! Met de straat activatie foto kon de bezoeker het Olympische gevoel krijgen. Alle wedstrijden van Edith Bosch waren live te volgen vanuit het Londen Park op Leiden centraal. Met deze actie werd dit aan de reizigers bekend gemaakt.

Op verschillende NS stations stond een groot bord waarmee de bezoeker op de foto kon. Door je hoofd door het gat te steken leek het alsof je als judoka over de mat rolde. De actie was opvallend, leuk en effectief. Bezoekers kregen direct een afdruk mee en hadden de mogelijkheid om de foto online te delen.

Met behulp van onze foto studio op locatie en de zogenaamde “hole in the wall fotografie” was de setting een opvallende vertoning op het station. Bij een straatactivatie foto is het belangrijk dat je zichtbaar bent en dat de bezoeker direct ziet wat de bedoeling is.

Bij Leiden centraal station was een park met gras, bomen en bankjes gemaakt: Londen Park. Op meerdere mega schermen kon de reiziger of bezoeker alle wedstrijden volgen. Ook tijdens de wedstrijden kon je op de foto in het Londen Park. Een leuk moment om een tastbare herinnering van te hebben!