Fotohokje Deloitte

Photobooth met blower!

Ter ondersteuning van de campagne “Overstijg jezelf! Lanceer je carrière bij Deloitte”, hebben wij in opdracht van Deloitte een unieke photobooth ontwikkeld. Een photobooth is een krachtige fotomarketing tool dat op ieder event opvalt. Zeker deze photobooth, waar een blower aangaat op het moment dat de foto wordt genomen, hierdoor gaan je haren recht overeind staan!

[toggles accordion=”false”] [toggle title=”Stand Traffic” id=”b1″] Deloitte maakt gebruik van de unieke photobooth om bezoekers op een evenement naar hun stand te trekken en hen langer bij de stand te houden om zo in gesprek te komen.

 

[button color=”Extra-Color-1″ size=”small” url=”https://photonic.nl/?s=Stand+store+traffic” text=”Meer cases”]

[/toggle] [toggle title=”Entertainment op locatie” id=”b2″] De photobooth is een leuke beleving voor bezoekers op een evenement. In deze unieke photobooth maken bezoekers zelf hun lanceerfoto met de branding van Deloitte. Deze fotomarketing tool versterkt de lopende campagne van Deloitte, de boodschap wordt zo op een effectieve wijze gecommuniceerd.

 

[button color=”Extra-Color-1″ size=”small” url=”https://photonic.nl/?s=Entertainment” text=”Meer cases”]

[/toggle] [/toggles]

[tabbed_section] [tab title=”Fotohokje” id=”t1″] Het fotohokje is geheel voorzien van Deloitte branding in het kader van hun “Overstijg jezelf! Lanceer je carrière” campagne

 

[button color=”Extra-Color-1″ size=”small” url=”https://photonic.nl/fotohokje/” text=”Meer info”] [/tab] [tab title=”Direct print” id=”t2″] De foto werd direct op locatie geprint als aandenken van het moment dat jouw carrière gelanceerd wordt! De lanceerfoto was vervolgens ook te delen via Facebook en Twitter.

 

[button color=”Extra-Color-1″ size=”small” url=”https://photonic.nl/foto-printen-op-locatie/” text=”Meer info”][/tab] [/tabbed_section]