Twitter NL Event – Professionele foto reportage

Het allereerste zakelijke Twitter NL Event (#TWNL14) is door ons in een professionele foto reportage vastgelegd. Het netwerk evenement voor 300 door Twitter uitgenodigde merk,- media- & marketing professionals werd georganiseerd in de Sugar City, Halfweg. Er waren allerlei sprekers, client cases, tools en entertainment met betrekking tot het zakelijke gebruik van Twitter. Ook bood het netwerk evenement de gelegenheid het  Nederlandse Twitter team te ontmoeten.

Het netwerk evenement leende zich uitstekend voor een professionele foto reportage. Tot in het kleinste detail was de naam Twitter, grappige verbasteringen hiervan of het alom bekende vogeltje aanwezig, van de locatie, aankleding, snoepjes, drankjes tot aan gadgets om mee naar huis te nemen. Al deze details en meer zijn in de professionele foto reportage vastgelegd.

Door het evenement met een professionele foto reportage vast te leggen en de foto’s na afloop te plaatsen op een speciale fotosite kreeg het platform Twitter nog eens extra (free) publicity en exposure bij haar zakelijke gebruikers. Bovendien konden deze professionals nog eens nagenieten van het evenement en Twitter de foto’s van de fotosite zelf ook voor PR en/of andere marketingcommunicatie doeleinden gebruiken.