Social media manager gezocht

Ben jij of ken jij iemand die in onderstaand profiel past? Laat het ons weten! 

Functieomschrijving:
Photonic is een innovatief bedrijf dat zich specialiseert in fotomarketing. Hiervoor worden verschillende producten ingezet waaronder greenscreen fotografie, fotohokjes, foto’s printen op locatie en permanente fotosettings. Door middel van fotomarketing bieden wij partners de unieke mogelijkheid aan om brand awareness, exposure en entertainment te creëren. Al 15 jaar zijn we toonaangevend in de markt en we hebben meerdere grote merken in ons portfolio.

Voor het beheren en ontwikkelen van meerdere social media platforms zijn we op zoek naar naar een gedreven en resultaatgerichte

Social media manager
+/- 6 uur per week

De functie:
Als social media manager van Photonic geniet je een hoop zelfstandigheid. Je bent eindverantwoordelijke van het online profiel van Photonic. Je gaat je bezig houden met het schrijven van long-reads, mini-blogs en het publiceren van foto’s op Facebook, Google+, LinkedIn, Instagram, Pinterest en Twitter. Hierbij zal je waar nodig begeleid worden maar krijg je de ruimte on naar eigen inzicht te werken.

Profiel
-Je hebt HBO/WO denkniveau
-Je bent student
-Je volgt bij voorkeur een opleiding journalistiek, communicatie of multimedia
-Je bent +/- een dag per week beschikbaar
-Je bent flexibel
-Je hebt affiniteit met social media
-Je bent taalkundig vaardig

Wat wij bieden:
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een jonge dynamische organisatie. Voor ons is een leuke en flexibele werkomgeving belangrijk. Uiteraard bieden wij een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Jan-Wigbold Sluiter, tel. 020-3304384 of een e-mail sturen naar info@photonic.nl. Graag ontvangen wij je sollicitatie.