8 keer met een scherm fotograaf bij een uitverkocht Soldaat van Oranje

Maar liefst 8 keer waren wij met een scherm fotograaf voor Sligro bij een uitverkocht Soldaat van Oranje aan het fotograferen. Voorgaande jaren zijn wij ook al bij het jaarlijkse theater arrangement van Sligro met een scherm fotograaf aanwezig geweest. Met het fotodisplay val je als scherm fotograaf goed op te midden van het publiek. Op het fotodisplay boven het hoofd van de scherm fotograaf zijn de gemaakte foto’s meteen terug te zien inclusief een voor de gelegenheid gemaakt Soldaat van Oranje fotoframe. Het fotodisplay zorgt altijd voor een leuke interactie tussen de fotograaf en bezoeker.

Sligro zet jaarlijks haar relaties in het zonnetje door hen een theaterarrangement aan te bieden. Het avondje uit wordt compleet door de groothandel verzorgd inclusief een barbecue, hapjes en drankjes. De bezoekers worden door de scherm fotograaf bij ontvangst, de barbecue, dessert en in de pauze van de voorstelling op de foto gezet.

De scherm fotograaf deelt na het maken van de foto een kaartje uit waarop de website vermeld staat waar bezoekers hun foto snel kunnen terug vinden.

Deze fotosite van Soldaat van Oranje werd drukt bezocht, er waren zelfs meer online bezoekers dan het aantal gemaakte foto’s!